Lazy Zondag (29-12)

En dan is het alweer zondag, dus maak je niet de druk! Neem een happie en een drankje! Chille muziek op de achtergrond en volop kinderactiviteiten! Ook hebben De Vinyldraaiers genoeg vrienden uitgenodigd voor een levendig livespektakel, zoals Elize & Tino, Carmels Camping Karaoke en we dansen de nacht door met Dansen met Jansen. Tussen de bedrijven door is het voor De Vinyldraaiers Sing-a-long-Sunday. Deze zal vol in het teken staan van de meezingers. De microfoon staat open. Van Hazes tot the Pianoman, van Hey Jude tot Kinderen voor Kinderen.

Al met al weer een mooie opmaat richting de maandag. Enjoy our Lazy Sunday Morning, Evening and Afternoon!!

07:00 Morning has broken

Net als gisteren beginnen we de dag goed met een gezond ontbijt en Yoga.

Kom gerust langs en bestel vanaf 07:00 uur een heerlijk ontbijt (door Quincy zelf samengesteld) of doe mee aan de professionele yoga sessie, gegeven door Marianne Schaftenaar. Yoga begint om 10:00 uur en zal in onze verwarmde tent plaatsvinden.

Al ontbeten of geen zin in Yoga, ondersteun De Vinyldraaiers na een lange nacht met een kop koffie en drink er zelf ook 1 mee!!

23:00 Dansen met Jansen

Een van onze Vinylvriendjes komt ons deze derde nacht versterken. Hij draaide uiteraard al met wat vinyl maar helemaal digitaalvrij is ook voor hem een uitdaging. Nou, wij slepen elkaar er wel doorheen en gaan door tot de vroege morgen, jullie ook?

16:00 Elize goes Pure, ft. Tino

Wie is toch die mooie vrouw, met die lange dreads, zingend als een nachtegaaltje? Dat is onze enige echte Elize. En daarnaast natuurlijk guitarhero Tino. Zij gaan helemaal in op onze luie zondagmiddag. Net bekomen van een wilde veiling zetten zij zij heerlijke sing-a-longs in. Bestel allemaal je gluhweintje en zing en deins mee en verdrink in de zwoele muziek van dit duo. Oogjes dicht en je waant je op een verlaten strandje op de Filippijnen. Dus misschien toch ook maar een cocktailtje bestellen bij de LAPU LAPU bar…!!

21:00 Carmel Camping Karaoke

Carmel verstaat de kunst van entertainen!! Wij kennen haar met zoveel gezichten en vandaag is het weer tijd voor een ouderwetse Camping Karaoke. Dus vraag die guilty pleasure aan en zing uit volle borst mee!!!

15:00 Veiling voor de Fili’s

Na het daverende succes van de zaterdag, kon de veiling op zondag natuurlijk niet uitblijven!!

Vanuit alle hoeken en gaten van de Harderwijkse samenleving en ver daarbuiten zijn pakketten, workshops, attributen, etc samengesteld om deze vanmiddag te veilen. Bied lekker tegen elkaar op, want dat maakt de opbrengst alleen maar groter. En misschien….gaat voor de juiste prijs echt alles van De Vinyldraaiers naar de Filippijnen….

Sloten met bier in de middag

Een mooi vol programma op deze zondagmiddag verdient natuurlijk een biertje. En misschien daarna nog wel nog 1. Of wil je gewoon met je vrienden de uitdaging aangaan wie er nu het meest verstand heeft van dat gouden vocht. Dit is je kans!!! Speciaal cafe Hazeburg heeft voor ons een mooi bierproeverij setje van 5 verschillende biertjes uitgezocht. En dat, samen met de deskundige begeleiding van onze Slootjes, zorgt voor een lekkere beleving op deze zondag. Misschien wel tijdens onze Veiling of Elize goes Pure ft. Tino. Wie zal het zeggen, maar ook hierbij gaat alle opbrengst naar het goede doel, dus reden te meer om naar de bar te gaan…Proost!!

Silent Disco

In samenwerking met Silentdisco.com én om onze lieve buurtjes te vriend te houden zullen wij IEDERE nacht tot 06:00 uur ’s ochtends overgaan op onze Silent Disco. En als er gastdraaiers zijn (en die zijn er!!) kunnen we misschien wel op 2 kanalen tegelijk draaien, hoe mooi is dat!!!

Mellow Marsh and More…

Een frisse temperatuur! Daar past een vuurplaats bij, een zak marshmallows en een lange stok. En dat is natuurlijk niet het enige. Luchtkussen, puzzeltocht en speelhoek. Alles voor de kinderen. Voor de ouders een uitstekende gelegenheid om uw favoriete muziek aan te vragen, een drankje en een hapje eten te bestellen.

Trouwens, ook op alle andere dagen wordt er uiteraard aan de kinderen gedacht, dus dan ook van hetzelfde laken een pak!