Super Zaterdag (28-12)

Naast alle foodtrucks, neven- en kinderactiviteiten lichten we een aantal acts hieronder voor u uit. Genoeg animo voor een Super Zaterdag!!

07:00 Morning has broken

We beginnen de dag goed met een gezond ontbijt.

Kom gerust langs en bestel vanaf 07:00 uur een heerlijk ontbijt (door Quincy zelf samengesteld) of doe mee aan de professionele yoga sessie, gegeven door Marianne Schaftenaar. Deze yoga sessie begint om 10:00 uur en zal in onze verwarmde tent plaats vinden.

Al ontbeten of geen zin in Yoga, ondersteun De Vinyldraaiers na een lange nacht met een kop koffie en drink er zelf ook 1 mee!!

15:00 Veiling voor de Fili’s

Het moment waar wij al weken naar uit kijken, De Veiling voor de Fili’s!!!

Vanuit alle hoeken en gaten van de Harderwijkse samenleving en ver daarbuiten zijn pakketten, workshops, attributen, etc samengesteld om deze vanmiddag te veilen. EN bied lekker tegen elkaar op, want dat maakt de opbrengst alleen maar groter. En misschien….gaat voor de juiste prijs echt alles van De Vinyldraaiers naar de Filippijnen….

17:00 -19:00 Mickey Hup

We kennen hem natuurlijk al van zijn virtuoze gitaarspel (en van die lange nacht en in Nicky’s) Dus superblij zijn we dat speciaal voor ons Mick 2 sessies op ons festijn komt spelen. En in 1 van die sessies speelt hij akoestisch wat nummers van zijn nieuwe album Chemical Butterfly!!! En tussen de bedrijven door is er ook nog ruimte voor een signeersessie met zijn nieuwe album. Heb je deze nog niet, geen nood, Mick zal vast wat extra exemplaren bij zich hebben, kunnen jullie daarna gelijk een nummertje aanvragen in onze platenkas….

Sloten met bier in de middag

Een mooi vol programma op deze zaterdagmiddag verdient natuurlijk een biertje. En daarna misschien wel nog 1. Of wil je gewoon met je vrienden de uitdaging aangaan wie er nu het meest verstand heeft van dat gouden vocht. Dit is je kans!!! Speciaal cafe Hazeburg heeft voor ons een mooi bierproeverij setje van 5 verschillende biertjes uitgezocht. En dat, samen met de deskundige begeleiding van onze Slootjes, zorgt voor een lekkere beleving op deze zaterdag. Misschien wel tijdens onze Veiling of Mickey Hup. Wie zal het zeggen, maar ook hierbij gaat alle opbrengst naar het goede doel, dus reden te meer om naar de bar te gaan…Proost!!

20:00 Saturday Dance Fever

Zaterdagavond zal vol in het teken staan van de jaren 70 en 80. Alle Hits van Motown zullen de revue passeren. Van Diana Ross tot de Four Tops, van The Mamas & the Papas tot onze eigen ster Boney M. Maar ook schuldige pleziertjes als Wham!, Whitney Houston en  onze eigen Anita Meyer. Trek de pumps en de wijde broeken maar aan want er gaat vanaf 20:00 uur vreselijk gedanst worden!!

De Dellenbar

Elke dag lichten we een eet of drinktentje uit en vandaag is de Dellenbar aan de beurt. Zij staan ook bijna de volle 100 uur aan onze zijde om iedereen te voorzien van de lekkerste dellen van het land. En er gaan dit keer meer dan alleen dellen over de bar, maar ook overheerlijke wintersoepjes!

Silent Disco

In samenwerking met Silentdisco.com én om onze lieve buurtjes te vriend te houden zullen wij IEDERE nacht tot 06:00 uur ’s ochtends overgaan op onze Silent Disco. En als er gastdraaiers zijn (en die zijn er!!) kunnen we misschien wel op 2 kanalen tegelijk draaien, hoe mooi is dat!!!