VINYL VRIJDAG (27-12)

En dan is het zover, vrijdag 27 december 2019. Vanaf 20:00 gaat de eerste plaat onder naald, maar wat kunt u nog meer verwachten? Hieronder het (voorlopige) programma!

Vanaf 16:00 Open inloop en borrel

Dat wij pas om 20:00 beginnen, wil natuurlijk niet betekenen dat de deuren dan pas open gaan. U bent van harte welkom om vanaf 16:00 naar het festivalterrein te komen voor een hapje en een drankje. De ideale plek voor een uitgestelde kerstborrel of de vaste vrijdagmiddagborrel.

18:00 Rugged Company

U kent ze misschien nog wel van het Rook n Roll Festival dat ook op ditzelfde terrein werd georganiseerd. Speciaal voor het goede doel verzorgen zij tot aan de opening de borrel.  Muziek vanuit hun roots, oude bluegrass en country songs, waar de warmte van een haardvuur vanaf straalt! Laat je meenemen op een trip down to memory lane naar de jaren 60 en 70 en geniet!

Een mooie warming up voor wat komen gaat…

19:30 Officiële opening en eerste plaat

En dan is het bijna zover…vanaf 19:30 zal alles in het teken staan van ons goede doel en actie. Herke Smidstra, oprichter en voorzitter van kindertehuis Bahay Aurora zal een mooie korte uitleg geven wat zij nu precies doen en waar al het ingezamelde geld voor wordt gebruikt. Daarna zal de eerste plaat onder de naald worden gelegd door…. ja dat wordt nog een verrassing, maar 1 ding is zeker, zo’n speciaal evenement verdient een speciale opening!!

Vanaf 20:00 100 uur Vinyl Verzoek

En dan is het eindelijk zover, het begin van 100 uur non-stop Vinyl. Dat doen we natuurlijk niet alleen, want zo af en toe komt er een vriendje of vriendinnetje meedraaien.  Deze 5 dagen draaien natuurlijk om rijst en om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor ons kindertehuis Bahay Aurora op de Filippijnen. Via onder andere de verzoekjes kunt u hiervoor geld doneren. Hoe werkt dit? Voor elk verzoekje vragen wij een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage kunt u bij de postbus bij onze platenkas op de Stadscamping doneren, maar mocht u hiervoor niet in de gelegenheid zijn, kunt u dit ook online doen via onderstaande donatie knop. Vermeld in dat laatste geval dan ook bij bijzonderheden ANDF zodat we aan het eind van de 100 uur een mooi bedrag kunnen presenteren.

Er zijn verschillende manieren om een plaatje aan te vragen:

  • Kom gewoon langs bij onze platenkas op de stadscamping, graai in onze platenbakken en kies wat leuks uit. Bij ons geldt nog steeds: “Jullie graaien, wij draaien”.
  • U kunt ook thuis dit evenement volgen via onze Livestream en vanuit de luie stoel (of misschien wel vanuit een ver land hier vandaan) een plaatje aanvragen. Doe dit dan middels onze social media kanalen:
    • devinyldraaiers@hotmail.com
    • www.facebook.com/DeVinyldraaiers
  • Of stuur een appje naar 0633422577

Helaas kunnen wij tijdens de drukke uurtjes niet aan alle verzoekjes voldoen, maar we doen uiteraard ons best om dit dan op een later tijdstip in te halen.

Doneer hier onlineYou Tube LivestreamVinyl Verzoek

LAPU LAPU Cocktail & Gin Tonic bar

U kent hem wel, onze Chris ‘cocktail’ Schut. Berucht en beroemd om zijn geweldige cocktails tijdens de Holy Moly Cocktail Night. Speciaal voor ons goede doel heeft Chris nu weer wat lekkers bij elkaar gegooid. Elke dag staat hij óf 1 van zijn waarde shakers de lekkerste in elkaar te draaien. En wat heeft Chris nu nog meer bedacht, er kunnen gedurende deze dagen tegen betaling cocktailworkshops bij hem gevolgd worden!! Van deze workshops gaat 100% direct in de pot voor het goede doel.En als dat nog niet alles is, worden een aantal van deze workshops ook nog geveild op onze veiling! Ik zou zeggen..Shake your tailfeather!!

Silent Disco

In samenwerking met Silentdisco.com én om onze lieve buurtjes te vriend te houden zullen wij IEDERE nacht tot 06:00 uur ’s ochtends overgaan op onze Silent Disco. En als er gastdraaiers zijn (en die zijn er!!) kunnen we misschien wel op 2 kanalen tegelijk draaien, hoe mooi is dat!!!