Vinyl Verzoekjes

Deze 5 dagen draaien natuurlijk om rijst en om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor ons kindertehuis Bahay Aurora op de Filippijnen. Via onder andere de verzoekjes kunt u hiervoor geld doneren. Hoe werkt dit? Voor elk verzoekje vragen wij een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage kunt u bij de postbus bij onze platenkas op de Stadscamping doneren, maar mocht u hiervoor niet in de gelegenheid zijn, kunt u dit ook online doen via onderstaande donatie knop. Vermeld in dat laatste geval dan ook bij bijzonderheden ANDF zodat we aan het eind van de 100 uur een mooi bedrag kunnen presenteren.

Er zijn verschillende manieren om een plaatje aan te vragen:

  1. Kom gewoon langs bij onze platenkas op de stadscamping, graai in onze platenbakken en kies wat leuks uit. Bij ons geldt nog steeds: “Jullie graaien, wij draaien”.
  2. U kunt ook thuis dit evenement volgen via onze Livestream en vanuit de luie stoel (of misschien wel vanuit een ver land hier vandaan) een plaatje aanvragen. Doe dit dan via onze social media kanalen:

Helaas kunnen wij tijdens de drukke uurtjes niet aan alle verzoekjes voldoen, maar we doen uiteraard ons best om dit dan op een later tijdstip in te halen.

Vraag aan via Facebook