Locatie en Route

De Stadscamping aan de Ir. Lelykade 5 in Harderwijk.

Auto: Vanaf Lelystad; volg de borden P2. Bij de eerste rotonde neem je de eerste afslag naar rechts. Daar kan je parkeren.

Bus: Vanaf station kan bus 111 richting Nunspeet of de bus 148 richting Lelystad genomen worden. Vanuit de bushalte Burg de Meesterstraat is het 5 minuten lopen via P2 naar de Stadscamping Harderwijk.

Fiets of lopend: Vanuit de binnenstad; fiets of loop de strandboulevard af. Ga over het bruggetje en sla meteen rechtsaf en weer linksaf. Je ziet nu de poort van de camping voor je neus. De fiets kan je rechts naast de camping op het gras parkeren.

Stadscamping Harderwijk

Ook in de laatste week van 2019 is er nog steeds de mogelijkheid tot kamperen op de Stadscamping Harderwijk.  

Ok, het is niet het meest warme weer van het jaar, maar u wordt wel omringd door de meest warme sfeer van het jaar!!  En het is natuurlijk dé ideale mogelijkheid om in volle teugen te genieten van dit geweldige festijn!! Wees er snel bij, want er zijn (stiekem) al enkele boekingen binnen… 

En ook hierbij geldt….ALLES NAAR DE FILIPPIJNEN! 

Ons Stadscamping avontuur is bijna ten einde en helaas nog geen uitzicht op een nieuwe plek maar wat een geweldige ervaring en wat een leuke en lieve mensen hebben we ontmoet. Gelukkig mogen we nog één keer samen met de Vinyldraaiers een 5-daags muziekfestijn organiseren voor het goeie doel. We hopen iedereen hierbij nog even te mogen begroeten en bedanken van 27 december t/m 31 december. #allesnaardefilippijnen #devinyldraaiers #stadscampingharderwijk #vinylfestival

Geplaatst door Stadscamping Harderwijk op Dinsdag 26 november 2019