Sponsor worden?

100 uur Vinylplaten draaien aan een stuk door! Die uitdaging gaan De Vinyldraaiers aan. 

Van 27 t/m 31 december draaien de vinylplaten in het rond. Locatie: de stadscamping Harderwijk

Dit meerdaagse evenement zal naast muziek aangevuld worden met live muziek, gast dj’s, pub-quiz, foodtrucks, silent disco, bierproeverijen, kinderactiviteiten, sjoelbakken, bootcamps en nog veel meer.  Verder wordt het hele festijn uitgezonden via een livestream op Youtube. 

Dit alles voor een goed doel. Namelijk Stichting Bahay Aurora. Deze stichting zet zich in voor een goede opvang voor weeskinderen nabij Manilla en biedt de kinderen naast opvang ook educatieve programma’s, sport en streven ernaar dat de weeskinderen bij volwassenheid de morele waarden en zelfvertrouwen hebben die nodig zijn om succesvol te zijn in het leven. 

De stichting streeft naar selfsupporting, maar heeft voor nieuwe initiatieven altijd een steun in de rug nodig. Deze (morele en financiële) steun willen wij, de vinyldraaiers hen geven. Doet u mee?

Er zijn diverse manieren om dit mooie festijn te sponsoren, zie de mogelijkheden op deze pagina. Heeft u interesse?

Neem hiervoor contact op met Kasper Sloot (06-10520948)

Doneer een zak rijst

  • Rijst is het hoofdbestanddeel van alle maaltijden op de Filippijnen. Meestal eet men het drie keer per dag en iedereen is er gek op; een maaltijd zonder is geen maaltijd in hun beleving. Als de prijs stijgt en het voor veel mensen te duur wordt komen de bewoners in opstand en zien we dat de overheid heel snel reageert om de rijst met interventies weer betaalbaar te maken. Het leven op de Filippijnen draait om het belangrijkste voedsel, zolang dit maar op tafel staat is het goed.

De kinderen van Bahay Aurora eten per week drie zakken van 50 kg. De prijs van een zak rijst is € 35. Dat zijn geen kinderachtige hoeveelheden en vooral kinderen die pas (ondervoed) opgenomen zijn, doen er alles aan om zoveel mogelijk op hun bord te krijgen. Na verloop van tijd zakt dat buitensporig eetgedrag wel weg, maar ook dan eten de kinderen voor onze begrippen hiervan erg veel.

Dor de nauwe samenwerking met de stichting kunnen wij als vinyldraaiers garanderen dat iedere euro die we ophalen ten goede komt aan de rijstaankoop van Bahay Aurora. Kortom: steun ons! 

Doen !!

(Bedrijfs)borrel 

 Hoe mooi is het om uw borrel te combineren met en goede doelenactie. Tijdens dit vijfdaagse vinyl festijn is er de mogelijkheid voor uw bedrijf of vriendengroep, club of vereniging om een bedrijfsborrel te organiseren. Wij  zorgen voor eten en drinken en u kunt met uw collega’s genieten van de geweldige sfeer die De Vinyldraaiers en hun vrienden voor jullie verzorgen.  Kosten? Vanaf €35 per persoon (dat is 50 kilo rijst!!) voor een blok van 2 uur!!!. Bel voor meer informatie Martine (06-27251712), Quincy (06-53682219) of Bas (06-14417523) of kom langs bij de Stadscamping Harderwijk.

Bekijk HIER welke sponsors zich al aan ons festival hebben verbonden!