Oudjaarsdag (31-12)

De laatste loodjes wegen doorgaan het zwaarst. Niet tijdens onze laatste dag. Dit worden dé gouden uurtjes en uiteraard zijn we hartstikke benieuwd naar de voorlopige uitslag van de opbrengst. Deze zal stipt om middernacht bekend worden gemaakt waarna we nog stiekem een uurtje of 6 door zullen draaien. Uiteraard ook vandaag diverse activiteiten en hieronder de wat bijzondere. Geniet van een mooie laatste dag van het jaar, drink er een bubbeltje op en hou van iedereen. Maar nu  eerst..ontbijten!!

07:00 Morning has broken

We beginnen de dag goed met een gezond ontbijt en een Woodtraining.

Kom gerust langs en bestel een heerlijk ontbijt (door Quincy zelf samengesteld) of doe mee aan de  Woodtraining.

Al ontbeten of geen zin in sportiviteit? Ondersteun De Vinyldraaiers na een lange nacht met een kop koffie en drink er zelf ook 1 mee!!

13:00 Sloot draait ze bruin

Wat een gedoe dat oliebollen bakken. “Daar weten we wel wat op”. Dus….Bring Your Own Dough en De Vinyldraaiers bakken d e bollen. U de lusten wij de lasten.

Eet de lekkere verse bollen op met uw vrienden en nuttig ondertussen een drankje. En de bollen die overblijven, neemt u mee.

In samenwerking met Burg Bieren is er ook mogelijkheid tot een bierproeverij van 5 bieren!

Woodtraining Specials:

09:00 Ramonda goes Jane Fonda!!

Met een klapper gaat Woodtraining dit jaar uit!

Hip burning, heartbreaking, muscle growing work-out in 80’s style (met een vleugje Woodtraining). Ramonda (u weet wel, instructeur bij Woodtraining) geeft deze morgen, helemaal in stijl, nu toch écht de laatste work-out van 2019. INdoor, maar OUT of your comfortzone… En Luigi’s zorgt voor het ‘herstel’-drankje!! Doe je mee aan deze work-out dan krijg je er een Woodgadget bij!! (zolang de voorraad strekt)

Het is vrije inloop dus je hoeft geen ‘Woodie’ te zijn om mee te doen. Alle trainingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen, maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is gewenst!!!

 

21:00 De grote oud en nieuw slotavond

Om de pot nog wat te spekken is er het slotakkoord. De Vinyldraaiers maken precies om middernacht de 100 uur vol en gaan dan waarschijnlijk nog wel even door! Dat wordt party!

Oud en nieuw kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een geweldig slotfeest!! Het allerlaatste feest op Stadscamping Harderwijk. Na 5 fantastische dagen voor het goede doel is het tijd om het jaar en een tijdperk af te sluiten en dat doe je natuurlijk met vrienden en familie en onze trouwe gasten. Een kaartje kost € 35,00 p.p. en voor kinderen tot 18 jaar € 10,00. Dit is inclusief hapjes, dranken, muziek, vuurwerk en bijdrage aan ons goeie doel: kindertehuis Bahay Aurora op de Filipijnen. Kaartjes zijn te verkrijgen via mail: info@stadscampingharderwijk.nl. Kaartverkoop via onze Facebookpagina of bij 1 van de De Vinyldraaiers/Stadscamping Harderwijk of geef ons een persoonlijk belletje.

Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt.