Manilla Maandag (30-12)

En dan is het alweer maandag, de dag die we hebben omgedoopt tot Manilla Maandag!! Ons kindertehuis ligt daar zo’n 20 km vandaan. Dus kan een (deels) Filippijnse dag niet ontbreken op ons programma. En daar doen we het voor! Voor kindertehuis Bahay Aurora. Een kindertehuis dat al decennia lang een thuis biedt voor zwerfkinderen. En met thuis bedoelen we ook echt een thuis. Onderdak, gezondheidszorg, onderwijs. Het is All Inn. Kinderen worden hun gehele jeugd een thuis geboden en krijgen een unieke kans op een mooie toekomst.   

De stichting ondersteunt het initiatief enorm en toont haar goede wil. Dus zorgen zij voor een geweldig Filippijns buffet op de maandagmiddag. En dat is niet alleen, de huisband van het kindertehuis is in Nederland voor een tour en doen ook de stadscamping aan!  

Buiten de standaard foodtrucks, kinderactiviteiten en De Vinyldraaiers kunt u ook nog de volgende activiteiten verwachten…

07:00 Morning has broken

We beginnen de dag goed met een gezond ontbijt en een Woodtraining.

Kom gerust langs en bestel een heerlijk ontbijt (door Quincy zelf samengesteld) of doe mee aan de  Woodtraining.

Al ontbeten of geen zin in sportiviteit? Ondersteun De Vinyldraaiers na een lange nacht met een kop koffie en drink er zelf ook 1 mee!!

Woodtraining specials:

08:45 2nd Last Bootcamp of the Year

We gaan, samen met de professionele instructeurs van Woodtraining, helemaal naar de Filippijnen! Een work-out voor het goede doel! En is 08:45 uur te vroeg…? Geen excuus, vanavond ben je ook welkom bij de allerlaatste bootcamp of the year!

Het is vrije inloop dus je hoeft geen ‘Woodie’ te zijn om mee te doen. Alle trainingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen, maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is gewenst!!!

16:00 Filippijns buffet

Door de dames van de stichting Noodhulp Filippijnen wordt nu al hard gewerkt aan een geweldig Filippijns buffet! Wie dacht dat Filippijns eten alleen uit rijst en koriander bestond, staat zeker versteld van de verschillende geuren, kleuren en smaken die deze middag worden voorgeschoteld! Er is plek voor ongeveer 30 personen dus wees er snel bij!

16:00 Gospel band Bahay Aurora

In het ruim 25 jarig bestaan van Bahay Aurora wordt het tijd om kerken, scholen en andere organisaties in Nederland te bedanken voor hun jarenlange financiële bijdrage. Daarvoor komt de Bahay Aurora muziekgroep in 2019 naar Nederland om optredens te verzorgen. Alle bandleden, waaronder Bahay Aurora oprichtster Arlene Santiago als leadzangeres, zijn werkzaam in Bahay Aurora en betalen het eigen vervoer naar Nederland. Tijdens het Filippijns buffet zullen zij ook ons festijn aandoen! Geen authentieke Filippijnse muziek, maar lekkere rustige ouwe gouwe. Wel met een Filipijns tintje uiteraard, want de band bestaat volledig uit personeelsleden van ons kindertehuis!

18:00 Helemaal Hulleman

We kennen hem van Veluwe Fm of de ontelbare leuke avonden en nachten in het Harderwijkse uitgaansleven. Nu gaat Paul Helemaal Hulleman De Vinyldraaiers ondersteunen tijdens dag 4. En voor hoe lang, niemand zal het zeggen, misschien wel tot en met de kinderen van de nacht. Komt dat zien en vooral ook horen!!

20:00 De ‘Alles gaat naar de Filippijnen’ Popquiz

Ism het team van de Harderwijker Kroegenquiz organiseren wij De ‘Alles gaat naar de Filippijnen’ Popquiz!! Inschrijfgeld per team is 35 euro. Weliswaar ietsjes meer dan je normaal gesproken gewend bent, maar let wel…voor die 35 euro kan er gewoon weer 50 kilo!!! rijst gekocht worden voor ons weeshuis Bahay Aurora. Opgave via 06-33422577, bij een van De Vinyldraaiers/Stadscamping of via Facebook en wees er snel bij want vol is vol!

Geef je hier via Facebook op

Woodtraining Specials:

18:30 The Final Countdown

De allerlaatste bootcamp van het jaar, samen met de trouwe bootcampers én instructeur van Woodtraining, werken we ons in het zweet voor het goede doel. En daarna, snel douchen of al zwetend meedoen met de popquiz!!

Het is vrije inloop dus je hoeft geen ‘Woodie’ te zijn om mee te doen. Alle trainingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen, maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is gewenst!!!

23:00 De Vinyldraaiers of the Night

Tijdens onze laatste ‘open’ avond zijn we erg blij met gastdraaier Martijn Reuvers, 1 van de Children of the Night. We kennen ze natuurlijk van festivals als Lalaland, Happy Camper, Ons Feest, De Aaltjesdagen en veel en veel meer. Speciaal voor het goede doel gaat hij, als enig kind,  de unieke samenwerking aan met De Vinyldraaiers, wat resulteert in De Vinyldraaiers of the Night. Tot hoe lang die nacht duurt? Wie zal het zeggen, ontbijt begint om 07:00 uur!

Silent Disco

Daar is ie weer, voor de allerlaatste nacht. In samenwerking met Silentdisco.com én om onze lieve buurtjes te vriend te houden zullen wij IEDERE nacht tot 06:00 uur ’s ochtends overgaan op onze Silent Disco. En als er gastdraaiers zijn (en die zijn er!!) kunnen we misschien wel op 2 kanalen tegelijk draaien, hoe mooi is dat!!!